Studio Westgeest | Judith Westgeest
148
page-template-default,page,page-id-148,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“Een tevreden klant en een mooi project, dat is uiteindelijk mijn doel.”

 

Over Judith

Creatief, gestructureerd, pragmatisch en bovenal betrokken. Zo zou je Judith Westgeest het beste kunnen omschrijven.

Met haar twintig jaar ervaring en geschoold als architect en interieurarchitect, is Judith een expert in haar vakgebied. Ze bewaakt het hele proces van idee tot realisatie en haalt energie uit de samenwerking met anderen.

Haar kracht ligt in het schakelen tussen alle betrokken partijen om zo de hoogste kwaliteit te behalen. Een persoonlijke benadering en goed onderling contact zijn voor haar essentiële ingrediënten voor een geslaagd project.

 

Ontwerpvisie

Judith vertaalt de wensen van de klant naar doordachte combinaties van vorm, functie, kleur en ruimtelijkheid. Zo creëert zij omgevingen waarin mensen zich prettig voelen en optimaal functioneren.

Haar dubbele opleiding zie je terug in Judiths ontwerpen waarin interieur en exterieur een eenheid vormen. Het spanningsveld tussen bestaande en nieuwe situaties ziet zij als uitdaging.

Met haar toekomstbestendige ontwerpen onderscheidt Judith zich van anderen. Haar ontwerpen houden rekening met veranderende behoeftes en bieden de flexibiliteit om later aan te passen of uit te breiden.

 

Allround ontwerper

1997 afgestudeerd als interieurarchitect, KABK, Den Haag

2005 afgestudeerd als architect, Academie van Bouwkunst, Arnhem

1998 2007  interieurarchitect, Ex Interiors, Nieuwegein

2007 2014 interieurarchitect/architect (BNA), Kees Marcelis, Arnhem

2014 2016 zakelijk partner, Kees Marcelis Studio Arnhem

2016 eigenaar Studio Westgeest

 

–  Als interieurarchitect en als architect ingeschreven bij Bureau Architectenregister (registratienummer 4.090901.003 en 1.050101.030 )

–  Erkend Leerbedrijf