Studio Westgeest | Hugo de Jonge bezoekt hal 11
2244
post-template-default,single,single-post,postid-2244,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hugo de Jonge bezoekt hal 11

Maandag 18 september heeft demissionair minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge een werkbezoek aan de duurzame woonwijk Rivierduinen in Silvolde gebracht.
“Dit is echt een uniek concept…” aldus de Jonge volgens de Gelderlander.
Judith Westgeest heeft een rondleiding gegeven door het hart van de wijk, de gemeenschappelijke ruimte van de bewoners, hal 11. In de oude situatie was deze fabriekshal slechts een van de vele gebouwen op deze voormalige fabriekslocatie. Nu is het de enige link naar de geschiedenis van het terrein en heeft het een belangrijke verbindende functie voor de bewoners.
Om de hal te laten functioneren als levendige ontmoetingsplek, is deze multifunctioneel ingericht. Studio Westgeest heeft in goed overleg met de opdrachtgever de hal voorzien van zitruimte, een werkplaats, een keuken en een plek waar het gereedschap wordt opgeslagen voor de gemeenschappelijke tuin.

Lees hier meer informatie over het project.