Studio Westgeest | BMV Makelaars Arnhem-Zuid
1011
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1011,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Zaken doen vanuit “Huisje”

Vestiging BMV Makelaars

De vestiging van BMV Makelaars in Arnhem-Zuid wil dat klanten zich thuis voelen. Dat ze geen drempel ervaren om voor advies naar binnen te komen. Met een ruimtelijk en sfeervol ontwerp is aan deze wens invulling gegeven. Klanten komen binnen in een lichte open ruimte met een lange werktafel, waar kantoormedewerkers aan het werk zijn en bezoekers een kopje koffie kunnen krijgen. Voor een besloten overleg of bespreking kan gebruik worden gemaakt van een aparte ruimte.

Deze is ontstaan door een soort “huisje” in het pand te plaatsen. De houten buitenkant heeft een warme uitstraling, terwijl de vloerbedekking met de kaart van Arnhem een echte eyecatcher is. De ervaring is dat veel bezoekers er op zoek gaan naar hun huidige woning of aangeven waar ze graag willen wonen. In dit inpandige huisje zal menig contract getekend worden.

projectgegevens

Opdrachtgever
BMV Makelaars

 

Opdracht
Nieuwe vestiging voor BMV Makelaars, Arnhem-Zuid | Schuytgraaf

 

Oplevering
mei 2017
Opp
63 m²

 

Ontwerp
Judith Westgeest, Studio Westgeest

 

Projectarchitect
Judith Westgeest

 

 
Uitvoering
HUWIJ Timmerwerken interieurbouw
M2M3 interieurprojecten

 

Fotografie
Selma Hengeveld