Studio Westgeest | Vier studio’s, Doetinchem
2319
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2319,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Studio’s om direct in te trekken

Vier studio’s, Doetinchem

Studio Westgeest heeft vier studio’s en een gezamenlijk dakterras ontworpen op de bovenste verdieping van een bestaand pand in Doetinchem. De opdracht om comfortabele woningen te maken waar huurders direct in kunnen trekken is geslaagd. De studio’s zijn van alle gemakken voorzien en multifunctioneel ingericht. Er is een keuken met basisapparatuur en veel kastruimte, een badkamer, toilet en een slaapkamer met inbouwkasten en een opklapbed. Aan het bed hangt een bureaublad waarop je op vernuftige wijze je spullen kunt laten liggen terwijl het bed opgeklapt wordt. De lampen aan het plafond kunnen op elke gewenste plek en hoogte worden gehangen.

Hoewel er veel overeenkomsten tussen de studio’s zijn, hebben ze elk een eigen identiteit doordat ze verschillen in ligging, indeling en kleuraccent.
Er is zoveel mogelijk gekozen voor duurzame materialen. Zo is de vloer van marmoleum, zijn de kasten van houtfineer en is het akoestisch spuitwerk gemaakt van gerecycled papier. Ook het zitmeubel en de wanden van het half overdekte dakterras zijn van natuurlijk materiaal. In de bank is een plantenbak verwerkt en er is verlichting opgehangen, waardoor er een aangename buitenplek is ontstaan waar je tot in de late uurtjes kunt verblijven.

projectgegevens

Opdrachtgever
Particuliere ontwikkelaar

 

Adres
Terborgseweg 49, Doetinchem

 

Oplevering
1 november 2023

 

Ontwerp  en Uitwerking
Studio Westgeest

 

Project architect
Judith Westgeest

 

Oppervlakte
Studio’s 40 m² / 38 m² / 36 m² / 34 m²
Algemene ruimtes incl. dakterras 50 m²
Uitvoering
Aannemer: Bouwbedrijf Bruggink
Installaties: Heva klimaat en installaties
Vaste inrichting: Tritop